Blessy Documental. Proyección y charla de Silvia Cepero.

Mal del Cap dins de les seves Jornades Desobedents vos convida a veure Blessy Documental del col·lectiu català Càmeresiacció i a participar del col·loqui posterior amb una de les seves directores, na Silvia Ceper per promoure com altres narratives audiovisuals esdevenen un potent mitjà de transformació social i de sensibilització, capaç de generar canvis fins i tot en les pròpies protagonistes del documental.

BLESSY, MOLT MÉS QUE UN DOCUMENTAL
El tràfic d’éssers humans (TEH), també anomenat esclavitud moderna, és un delicte que suposa una greu violació de Drets Humans i una manifestació de violència de gènere, que també té lloc a casa nostra. Mitjançant la tècnica del documental social participatiu, Càmeres i Acció, amb la col·laboració de SICAR cat i de quatre dones ateses al seu programa, ha produït Blessy, un peça audiovisual col·lectiva que ofereix una nova mirada sobre aquesta
realitat.

SINOPSI
Blessy és una dona de 35 anys que ha viscut una situació de Tràfic d’Éssers Humans (TEH). El documental explica la vida de Blessy i com aquesta podria ser la de moltes altres dones. Una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de TEH en col·laboració amb tres realitzadores.